Resultado de la búsqueda.

Volver

  • Noticia nueva

I. Balears 14 Sep, 2019
Anpe IB surt a la premsa per la seva oposició al marcatge horari als centres educatius

ANPE IB SURT A LA PREMSA Ja hem recollit més de 1100 firmes en contra del marcatge de les entrades i sortides dels mestres i professors als centres educatius!! Si encara no has firmat, entra aquí.  

Leer más
#Notas de prensa #Noticias
  • Noticia nueva

I. Balears 14 Sep, 2019
Funcionaris en pràctiques: Novetats BOIB

Atenció funcionaris en pràctiques, avui al BOIB s'han publicat dos documents del vostre interès: - La Resolució per la qual es nomenen funcionaris en pràctiques. - La Resolució per la qual es regula la fase de pràctiques.

Leer más
#Funcionarios #Novedades
  • Noticia nueva

I. Balears 13 Sep, 2019
ANPE IB s'oposa al marcatge d'entrades i sortides dels docents als centres públics de les Illes Balears

ANPE IB S'OPOSA AL MARCATGE D'ENTRADES I SORTIDES DELS DOCENTS ALS CENTRES PÚBLICS DE LES ILLES BALEARS Des d'ANPE IB ens oposam a la mesura interposada per la Conselleria d’Educació la qual determina el marcatge per part dels docents a les entrades i sortides de la seva jornada laboral.

Leer más
#Acción sindical #Centros
  • Noticia nueva

I. Balears 13 Sep, 2019
Tràmit d'adjudicació de places del 13 al 16 de setembre

ATENCIÓ INTERINS! AL TRÀMIT SETMANAL S'OFEREIXEN 187 PLACES!  MOLTA SORT A TOTS!!! Us informam que el tràmit estarà operatiu des d’avui 13 de setembre fins dilluns 16 de setembre a les 12h. Per accedir al tràmit clicau aquí.  

Leer más
#Adjudicaciones 2019 #Interinos
I. Balears 12 Sep, 2019
Protocols de primers auxilis per als centres educatius

La conselleria posa a la vostra disposició la relació de protocols de primers auxilis i altres problemes de salut als centres educatius: 1. Protocol general d'actuació.  2. Protocols específics d'actuació:      - Situacions d'emergència: casos en què la vida perilla.      - Accidents escolars.      - Problemes de salut crònics.      - La farmaciola Podeu consultar els protocols aquí.

Leer más
#Centros #Guías
I. Balears 12 Sep, 2019
Cursos de llengua catalana per l'Institut d'Estudis Baleàrics

CURSOS LLENGUA CATALANA NIVELLS A1, A2, B1, B2, C1 i C2 Oberta la matrícula per als cursos de llengua catalana (presencials, semipresencials i a distància) que oferta l'Institut d'Estudis Baleàrics. La data de realització dels cursos és d'octubre del 2019 al gener del 2020.  

Leer más
#Acreditación lingüística #Formación #Habilitación lingüística
I. Balears 11 Sep, 2019
Publicades les notes dels cursos de juliol i agost

JA TENIU PENJADES LES NOTES DELS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA DEL MES DE JULIOL I AGOST! Recordau que és NECESSARI I OBLIGATORI fer l'enquesta dels cursos per poder tenir el certificat. Per veure el llistat d'aptes clicau aquí. PER A QUALSEVOL INCIDÈNCIA EN RELACIÓ A AQUESTA FORMACIÓ ENVIAU UN MAIL A FORMACIO@ANPEBALEARS.ES O CRIDAU AL TELÈFON 971 461 290.  

Leer más
#Formación
I. Balears 10 Sep, 2019
Nova oferta formativa per al curs 2019-2020

OFERTA FORMATIVA ANPE IB PER AL CURS 2019-2020 ANPE IB amplia la seva oferta formativa per aquest curs escolar, disposau de tota la informació a la nostra aula virtual. Com a novetat d'enguany ampliam l'oferta formativa amb nous cursos tant online com semipresencials i a més farem cursos a Eivissa i Menorca. Els cursos començaran el proper mes d'octubre. Recordau que per poder fer un curs amb nosaltres necessitau tenir actiu un usuari i contrassenya que obtindreu en donar-vos d'alta a la mateixa aula virtual. Podeu descarregar-vos el díptic informatiu als documents adjunts, així com consultar tota l'oferta completa a la nostra aula virtual.  Per a qualsevol dubte contactau amb nosaltres a través del correu electrònic formacio@anpebalears.es o als telèfons 600 383 592 i 971 461 290.

Leer más
#Formación
I. Balears 10 Sep, 2019
ANPE IB us desitja molt bon inici de curs

BON INICI DE CURS! Després d’aquests dies de preparació de materials, programacions, aules, reunions, etc,…aquest dimecres, rebrem 170.000 alumnes que iniciaran un nou curs escolar, la majoria d’aquests repartits entre els 424 centres públics que existeixen a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Leer más
#Docentes #Centros
I. Balears 09 Sep, 2019
Instruccions per a la fase de pràctiques

ATENCIÓ FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES: COS D'INSPECTORS Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 2 de setembre de 2019, per la qual es regula la fase de pràctiques dels opositors que han superat el procediment selectiu per a l'accés al cos d'inspectors.  

Leer más
#Instrucciones #Inspectores
I. Balears 06 Sep, 2019
Primer tràmit d'adjudicacions per a cobrir substitucions durant el curs 19-20

ATENCIÓ INTERINS: PRIMER TRÀMIT SETMANAL D'ADJUDICACIONS PER AL CURS 19-20 Us informam que avui comença el primer tràmit setmanal per a l'adjudicació de substitucions per al curs 2019-2020. És el tràmit en el qual s'oferiran el major nombre de places a partir d'ara.

Leer más
#Adjudicaciones #Interinos
I. Balears 05 Sep, 2019
Alta MUFACE funcionàris en pràctiques

ALTA MUFACE: ATENCIÓ FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES Ja sabeu que a partir d'ara la vostra assistència sanitària ve regulada per MUFACE, model d'assistència que us permet elegir entre rebre l'assistència sanitària a través de la Seguretat Social o a través de medis concertats (ADESLAS, ASISA, DKV i L'IGUALATORI DE CANTÀBRIA).

Leer más
#Muface #Funcionarios
I. Balears 05 Sep, 2019
Mesa sectorial del 5 de setembre del 2019

A la Mesa sectorial d'Educació celebrada avui dia 5 de setembre s'han tractat els esborranys de la Resolució per la qual es regula la fase de pràctiques dels aspirants que han superat el procediment selectiu d'accés al cos d'inspectors d'educació i la Resolució per la qual es regula la fase de pràctiques dels aspirants que han superat el procediment selectiu d'oposicions als cossos docents.

Leer más
#Mesa Sectorial #Funcionarios #Premios, becas y ayudas
I. Balears 04 Sep, 2019
Inspecció educativa: Resolució provisional dels aspirant seleccionats

Publicada la resolució provisional per la qual es declaren seleccionats els aspirants proposats per la Comissió de Selecció.  S'obre un termini de 3 dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació perquè els interessats puguin formular les reclamacions pertinents.   

Leer más
#Inspectores #Adjudicaciones
I. Balears 03 Sep, 2019
1ª Convocatòria per a professors especialistes per al curs 19-20

Publicada la Resolució de 29 d'agost de 2019 per la qual es convoquen places de professors especialistes per al curs 2019 - 2020. El termini per presentar les sol·licituds és del 2 a l'11 de setembre, ambdós inclosos.    

Leer más
#Convocatorias específicas #Interinos #Bolsas de trabajo
I. Balears 28 Ago, 2019
Tràmits actius per als interins (curs 19-20)

ATENCIÓ INTERINS, ELS TRÀMITS QUE ACTUALMENT ESTAN ACTIUS SÓN:   - Tràmit previ a la presa de possessió: del 26 al 31 d'agost. - Ampliació de jornades/illes: del 26 al 30 d'agost. - Canvi de disponibilitat: des del 26 d'agost.   El primer tràmit de substitucions tindrà lloc entre els dies 6 i 9 de setembre. Molta sort a tots!

Leer más
#Interinos
I. Balears 28 Ago, 2019
Borsa auxiliars de conversa de llengües estrangeres (curs 19-20)

Educació obre la borsa d'auxiliars de conversa de llengües estrangeres per al curs escolar 2019-2020 Si estau interessats en formar-ne part, teniu fins el proper 20 de setembre per presentar-vos. Per a més informació clicau aquí.  

Leer más
#Bolsas de trabajo
I. Balears 07 Ago, 2019
Novetats interins: Adjudicacions definitives per al curs 19-20

Publicada la llista definitiva de l'adjudicació de places vacants als interins per al curs escolar 2019-2020 Consultau a documents adjunts la resolució i el llistat definitiu.  Així mateix, s'ha activat la consulta telemàtica de l'adjudicació, clicau aquí. 

Leer más
#Interinos #Adjudicaciones
  • Noticia destacada

I. Balears 06 Ago, 2019
Instruccions per al cobrament de l'atur

En referència als interins substituts que varen cessar el 30 de juny o abans, recordau que cobrareu les vacances a raó de 2,5 dies de vacances per mes treballat. Una vegada gaudides les vacances, us podreu apuntar a l’atur. Així doncs, tots els interins que vulguin sol·licitar l’atur han de demanar el certificat d’empresa mitjançant el portal del personal. Per cobrar l’atur: 1. Si voleu el CERTIFICAT D’EMPRESA per demanar el cobrament de l’atur, heu de fer el següent:

Leer más
#Interinos #Retribuciones
  • Noticia destacada

I. Balears 05 Ago, 2019
Publicades les adjudicacions de vacants a interins per al curs 2019-2020

ATENCIÓ: Publicada la llista provisional d'adjudicació de vacants als interins S'obre un termini des de dia 5 d'agost a les 15:00h fins al 6 d'agost a les 15:00h ) per fer les reclamacions via telemàtica.  Consultau les adjudicacions aquí. Clicau aquí per fer la reclamació. Descarregau la resolució als documents adjunts.

Leer más
#Interinos #Adjudicaciones
I. Balears 05 Ago, 2019
Tràmits interins i funcionaris en pràctiques

Atenció interins,   Des de la Direcció General de Personal Docent ens informen dels següents tràmits:   1. El tràmit previ a la presa de possessió de les places adjudicades s'iniciarà el dilluns dia 26 d'agost. Si no feu aquest tràmit abans de la incorporació de la plaça adjudicada, l'equip directiu del centre no podrà fer la vostra presa de possessió. 

Leer más
#Interinos
I. Balears 02 Ago, 2019
Llistat de places reservades a interins amb discapacitat

ATENCIÓ INTERINS: El document adjunt recull totes les places que van entrar al sorteig.  D’aquestes places, a partir de la número 1134 fins a la 1199 (inclosa) són places exclusivament reservades per interins que tinguin el dictamen requerit.  Les places no adjudicades a aquest col•lectiu sortiran com a vacants, amb cobrament i puntuació de l’estiu, a partir del primer tràmit de setembre.  Descarregau el document adjunt.

Leer más
#Interinos #Centros
I. Balears 01 Ago, 2019
Publicat el BOIB amb el llistat d'aspirants que han superat el procés concurs-oposició 2019

Se ha publicat al BOIB el llistat d'aspirants que han superat el concurs-oposició.  A partir de demà s'obre un termini de 10 dies hàbils per entregar la documentació que la conselleria us demana. 

Leer más
#Funcionarios #Oposiciones
I. Balears 31 Jul, 2019
Exemple de tràmit d'adjudicació de places per als interins

ATENCIÓ INTERINS QUE FEIS EL TRÀMIT DE TRIA DE PLACES! Aquí disposau d'un exemple de tràmit telemàtic, passa a passa, per tal de clarificar de manera resumida com iniciar i finalitzar aquest procés. Disposau d'un total de 3516 vacants repartides entre tots els cossos i especialitats! Aquells que després de fer el tràmit no vos haguin adjudicat cap plaça, podreu demanar l'atur. Més endavant penjarem les instruccions de com demanar i cobrar l'atur. Molta de sort a tot@s!

Leer más
#Adjudicaciones #Interinos
I. Balears 31 Jul, 2019
Interins curs 19-20: Instruccions per al tràmit d'adjudicacions de places per a interins

Atenció interins: Avui comença el tràmit d'adjudicació de places. Podreu accedir a l'enllaç del tràmit des d'avui 31 de juliol a les 12:00h fins dia 5 d'agost a les 12:00h. Descarregau els documents adjunts, un resum del procés d'adjudicació de places segons el tipus de plaça, així com les novetats del tràmit d'adjudicacions i el llistat actualitzat de les vacants.

Leer más
#Interinos #Adjudicaciones 2019 #Convocatoria
I. Balears 31 Jul, 2019
Reclamació de l'estiu 2019

INFORMACIÓ RELLEVANT EN QUANT A LA RECLAMACIÓ DE LA PRÒRROGA DEL NOMENAMENT DURANT ELS MESOS DE JULIOL I AGOST DES D’ANPE DEFENSAM QUE EL CESSAMENT A DATA 30 DE JUNY, HAVENT TREBALLAT UN MÍNIM DE CINC MESOS I MIG (NO NECESSÀRIAMENT DE FORMA CONTINUADA) I SENSE QUE S’HAGUI PRODUÏT LA REINCORPORACIÓ DEL TITULAR DE LA PLAÇA, ES PRODUEIX EN FRAU DE LLEI. PER AIXÒ T’ANIMAM A RECLAMAR.

Leer más
#Interinos #Asesoría Jurídica
I. Balears 30 Jul, 2019
Adjudicacions definitives funcionaris en pràctiques

ATENCIÓ FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES! Llista definitiva d'adjudicacions! Des d'ANPE vos donam l'enhorabona i la benvinguda a l'ensenyament públic. A partir d'ara, vos podreu dedicar a la tasca docent ininterrompudament, on aquest curs escolar haureu de superar la fase de pràctiques per tal de consolidar-vos com a funcionaris de carrera. Vos recomanam el nostre sindicat per resoldre els dubtes i consultes que vos vagin sortin al llarg de la vostra activitat docent.

Leer más
#Funcionarios #Adjudicaciones
I. Balears 29 Jul, 2019
Llista provisional d'adjudicacions funcionaris en pràctiques

Atenció funcionaris en pràctiques. Publicada la llista provisional d'adjudicació de vacants.  S'obre un termini des de dia 29 de juliol a les 14:30h fins al 30 de juliol a les 14:30h perquè feu les reclamacions per via telemàtica. Accediu al tràmit de reclamació aquí. Consultau els documents adjunts.

Leer más
#Adjudicaciones #Funcionarios #Oposiciones
I. Balears 26 Jul, 2019
Tràmit d'adjudicació de vacants per als opositors en pràctiques

Atenció opositors en pràctiques: El tràmit de selecció de places estarà obert des d'avui 26 de juliol fins dia 29 de juliol a les 12h. Podeu accedir al tràmit de selecció de places clicau aquí. Allà hi trobareu la relació de places vacants. Recordau que les places que no seleccionau se us inclouran al tràmit, a partir de la vostra darrera plaça seleccionada, segons l'ordre de codi de cada plaça. Als documents ajunts trobareu un pdf d'instruccions de com fer el tràmit, concretament les captures de pantalla que us anireu trobant a mesura que avanceu en el tràmit. Esperam que us sigui d'ajuda.  Així mateix, per aquells que mai heu fet feina per a l'administració pública o voleu notificar algun canvi, adjuntam altres documents que haureu de presentar, si escau: - Dades bancàries - Incompatibilitat (en el cas que a dia 1 de setembre hagueu de notificar que tendreu alguna altra feina simultàniament amb la de docent.  - IRPF - Dades personals (si les voleu modificar us adjuntam un model general d'expòs-sol·licit)    

Leer más
#Oposiciones #Funcionarios
I. Balears 25 Jul, 2019
Tràmit d'adjudicacions de places als opositors en pràctiques

OPOSITORS EN PRÀCTIQUES Recordau que demà s'inicia el tràmit per seleccionar les places. El tràmit comença a les 12h i finalitza dia 29 a les 12h. Teniu en compte els següents punts:

Leer más
#Funcionarios #Adjudicaciones #Titulaciones
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Volver