Resultado de la búsqueda.

Volver

  • Noticia nueva

ANPE considera insuficient la pujada del 2% pel professorat
I. Balears 21 Ene, 2020

ANPE CONSIDERA INSUFIENT LA PUJADA DEL 2% PEL PROFESSORAT

Leer más
Notas de prensa Nómina
  • Noticia nueva

Procés de selecció de directors/es dels centres docents públics no universitaris
I. Balears 21 Ene, 2020
director

ATENCIÓ DIRECTORS/ES: PROCÉS DE SELECCIÓ DE DIRECTORS/ES DELS CENTRES DOCENTS PÚBLICS NO UNIVERSITARIS

Leer más
Equipos directivos Funcionarios
  • Noticia nueva

Publicació al BOIB de la plantilla orgànica als centres
I. Balears 21 Ene, 2020
illes

ATENCIÓ FUNCIONARIS DE CARRERA I FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES: PUBLICADA AL BOIB LA PLANTILLA ORGÀNICA ALS CENTRES

Leer más
Plantillas Concurso de traslados
Atenció Interins! Convocatòria curs 2020-2021
I. Balears 15 Ene, 2020
interins2020

CONVOCATÒRIA INTERINS CURS 2020-2021 Ja s'ha obert el tràmit per formar part de la borsa d'interins pel curs 2020-2021. Recordeu que estarà obert fins dia 31 de març de 2020. Trobareu un resum de la convocatòria així com una explicació de com fer el tràmit en els documents adjunts.  Podeu accedir al tràmit clicant aquí.

Leer más
Interinos Convocatoria
Cursos de llengua catalana per l'Institut d'Estudis Balearics
I. Balears 14 Ene, 2020
cartell-cursos-febrer-maig-2020

CURSOS LLENGUA CATALANA NIVELLS A1, A2, B1, B2, C1, C2 I LA Oberta la matrícula per als cursos de llengua catalana que oferta l'Institut d'Estudis Baleàrics. ATENCIÓ: La inscripció estarà oberta fins  dia 21 de gener del 2019. La data de realització dels cursos és de dia 3 de febrer al 18 de maig de 2020. Consultau els detalls aquí. Heu de tenir en compte que els cursos de l'IEB són preparatoris, no es fa un examen oficial, per tant, ni el certificat d’assistència ni el certificat de participació no acrediten coneixements. Per obtenir un certificat oficial, us heu d’inscriure a les proves de la Direcció General de Política Lingüística i abonar les taxes corresponents.

Leer más
Formación Acreditación lingüística
Avui a la premsa!
I. Balears 14 Ene, 2020
premsa15

ANPE EXIGEIX AL CONSELLER QUE EDUCACIÓ NO PATEIXI ELS AJUSTS PRESSUPOSTARIS  Ahir ens vàrem reunir amb el senyor Conseller d’Educació per tal de tractar el tema de l’avantprojecte de llei educativa.  En primer lloc, hem mostrat el nostre malestar davant l’inici de les retallades als centres educatius. Fa mesos ja vàrem advertir que el marcatge horari del professorat, era un “cortina de fum” per desviar l’atenció d’un pressupost ajustat al màxim per educació.  Així, hem exigit que no se retalli “ni un euro en educació”, i encara amb més motiu, quan es pretén aconseguir una llei educativa pel sector.   

Leer más
Notas de prensa Acción sindical
Resum de la Mesa Sectorial de dilluns 13 de gener
I. Balears 13 Ene, 2020
ms13.01

MESA SECTORIAL SOBRE L’AVANTPROJECTE DE LLEI EDUCATIVA BALEAR Des del naixement com a Organització Sindical al 1978, des d’ANPE hem fet una aposta per la defensa de l’ensenyament públic com a garantidora dels principis d’igualtat, equitat i no discriminació. Aquestes arrels, les hem fonamentades des de la professionalitat, la independència i la pluralitat, fent ús del diàleg i del consens, amb l’objectiu de millorar el sistema educatiu en general, l'ensenyament públic en particular i les condicions sociolaborals del nostre professorat com a eix fonamental. Pel que fa a l’avantprojecte de llei educativa, aquesta, duu una llarga trajectòria, iniciada des de fa anys, per aconseguir un Pacte educatiu. Des d’ANPE hem participat amb un interès constructiu i amb il•lusió, per aconseguir una educació que permeti la inclusió de tots els representants educatius i polítics, escoltant l’opinió dels professionals i de tot el sector educatiu, que assegurin l'estabilitat normativa i que estableixin les bases d'una llei que perduri amb independència dels partits polítics que ens governin.

Leer más
Acción sindical Legislación
Avui a premsa
I. Balears 11 Ene, 2020
11.01.1

ANPE ACUSA A EDUCACIÓ D’INICIAR RETALLADES  Fa uns mesos, ja vàrem sospitar que darrer el marcatge horari que va imposar la conselleria d’educació, s’amagaven futures retallades.  La mesura presa de manera unilateral i per sorpresa, minvant els pressupostos dels centres educatius, d’un dia per l’altre, suposa una “retallada en tota regla” que genera malestar als equips directius, als docents, a les famílies i als alumnes, ja que molts de centres tindran dificultats per dur endavant tots aquells projectes que s’havien proposat pel 2020.   

Leer más
Notas de prensa Acción sindical
Tràmit Adjudicacions setmanals de places
I. Balears 10 Ene, 2020
219-eleccion-3x3-cm

ATENCIÓ INTERINS! AL TRÀMIT SETMANAL TENIU 84 PLACES! MOLTA SORT A TOTS!!! Us informam que el tràmit estarà operatiu des d’avui divendres 10 fins dilluns 13 de gener a les 12h. Per accedir al tràmit clicau aquí.

Leer más
Adjudicaciones Interinos
Publicada les notes dels cursos de desembre d'Anpe
I. Balears 10 Ene, 2020
notes

JA TENIU PENJADES LES NOTES DELS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA DEL MES DE DESEMBRE! Recordau que és NECESSARI I OBLIGATORI fer l'enquesta dels cursos per poder tenir el certificat. Per veure les notes anau al següent enllaç o descarregar el document adjunt. QUALSEVOL PROBLEMA EN RELACIÓ A AQUESTA FORMACIÓ AVISAU ANPE MANACOR 600383592 O ENVIEU UN MAIL A FORMACIO@ANPEBALEARS.ES

Leer más
Formación
Novetats Folc: Proves Lliures
I. Balears 09 Ene, 2020
folc

NOVETATS FOLC: PROVES LLIURES Atenció! Ja s'ha obert la matrícula de les proves lliures per a l'obtenció del certificat de capacitació del català per a l'ensenyament d'educació infantil, primària o secundària. El termini d'inscripció serà fins dia 22 de gener de 2020.    

Leer más
Acreditación lingüística Formación
Ajudes per estudis
I. Balears 08 Ene, 2020
bequesiajudes

ATENCIÓ PERSONAL INTERÍ I FUNCIONARI! Ja s’ha obert el termini de presentacions de sol·licituds per demanar les ajudes per estudis del personal docent i dels vostres fills (entre 18 i 25 anys). Teniu temps fins el 30 d’abril de 2020. Recordeu que si necessiteu ajuda amb la tramitació podeu contactar amb nosaltres. Trobareu tota la informació clicant aquí.  

Leer más
ANPE Informa Premios, becas y ayudas
Primer tràmit de substitucions del segon trimestre
I. Balears 03 Ene, 2020
adjudicacions

ATENCIÓ INTERINS! El primer tràmit de substitucions del segon trimestre estarà obert des d'avui dia 3 fins dia 7 de gener. Hi podran participar tots els aspirants disponibles amb l'ampliació d'opcions seleccionades (en cas d'haver-ho sol·licitat abans del 9 de desembre). Molta sort a tothom! Per accedir al tràmit clicau aquí.    

Leer más
Adjudicaciones Interinos
Feliç any nou!
I. Balears 02 Ene, 2020
2020aib

TOT L'EQUIP D'ANPE BALEARS VOS DESITJA UN FELIÇ ANY NOU! Aprofitem per recordar a tots els funcionaris en pràctiques que durant el mes de gener han de tenir preparats els següents documents: portfoli, full d'autoavaluació (annex 1), curs de 20 hores realitzat al CEP i curs de prevenció de riscs laborals organitzat per la Conselleria d'Educació (el cos de secundària el realitzarà aquest mes). Trobareu més informació clicant aquí. Bon any a tothom!

Leer más
Noticias
Novetat Afiliats!
I. Balears 26 Dic, 2019
ca

ATENCIÓ AFILIATS!  A partir de dia 8 de gener podeu passar per les nostres seus a recollir un regal. En el cas dels afiliats d’Eivissa i Menorca podeu posar-vos en contacte amb els nostres companys al 627-796-403 (Menorca) o al 627-796-449 (Eivissa i Formentera).  

Leer más
Novedades
Novetat: Convocatòria d'interins curs 2020-2021
I. Balears 21 Dic, 2019
interins2020

NOVETAT! CONVOCATÒRIA D'INTERINS CURS 2020-2021 Avui dia 21 de desembre s’ha publicat la convocatòria pública d’interins per al curs 2020-2021.  El termini per presentar les sol·licituds comença el 15 de gener de 2020 i finalitza el 31 de març de 2020, ambdós inclosos. Trobareu tota la informació al següent enllaç.    

Leer más
Convocatoria Interinos
Bon Nadal i Bones Festes !
I. Balears 20 Dic, 2019
5

DES D’ANPE VOLEM DESITJAR-VOS BON NADAL I BONES FESTES!  Aprofitam per informar-vos que les nostres seus romandran tancades des de dia 23 de desembre fins dia 7 de gener (ambdós inclosos).  Per qualsevol consulta podeu enviar-nos un mail a administracio@anpebalears.es , formacio@anpebalears.es o a través del nostre facebook.   

Leer más
Noticias
Concurs de trasllat 2019-2020
I. Balears 20 Dic, 2019
cgt

PUNTUACIÓ DEFINITIVA ATORGADA ALS FUNCIONARIS DOCENTS QUE PARTICIPEN EN EL CONCURS DE TRASLLATS Avui dia 20 de desembre s'ha publicat la puntuació definitiva atorgada als funcionaris docents que participen en el concurs de trasllats. 

Leer más
Funcionarios Concurso de traslados Movilidad del profesorado
Avui a la premsa
I. Balears 20 Dic, 2019
premsa--20.12-

ANPE EXIGEIX LA RETIRADA DEL MARCATGE HORARI Una vegada finalitzada la mesa sectorial mantinguda pel que fa al marcatge horari dels docents, ANPE es manté en la retirada d’aquesta proposta per ser una mesura inútil, innecessària i que genera més burocràcia pels docents de la pública. Després de les més de 2000 signatures recollides, la unanimitat sindical davant aquesta temàtica i el rebuig total davant aquesta proposta, ANPE exigeix al Govern que deixi a un costat “les cortines de fum” i que comencem a parlar de les qüestions sindicals que preocupen als docents de la nostra comunitat, tal com el “pacte d’estabilitat” per garantir la continuïtat dels interins que ja fan feina i del “segon acord marc” promès a les passades eleccions, per millorar les condicions sociolaborals dels nostres funcionaris docents, així com altres propostes per la millora en la qualitat de l’ensenyament públic de la nostra comunitat autònoma.

Leer más
Acción sindical Notas de prensa
Resum de la Mesa Sectorial de dijous 19 de desembre
I. Balears 19 Dic, 2019
reunion

RESUM DE LA MESA SECTORIAL DE DIJOUS 19 DE DESEMBRE Avui dijous dia 19 de desembre, hem participat a la Mesa Sectorial amb el següent ordre del dia: Projecte de Decret pel qual es regulen els ensenyaments a distància i semi presencials, així com l’estructura, organització i funcionament de l’IEDIB. Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca...pel qual es modifica per la qual es regula l’apartat referit a l’horari general del centre, dels alumnes i dels professors de les Instruccions per a l’organització i funcionament dels centres.

Leer más
Mesa Sectorial Acción sindical
Proves de llengua catalana: llistes provisionals d'admesos i d'exclosos
I. Balears 19 Dic, 2019
llengua-catalana

PROVES DE LLENGUA CATALANA GENER 2020: PUBLICACIÓ DE LLISTES PROVISIONALS D'ADMESOS I EXCLOSOS  S'han publicat les llistes provisionals d'admesos i exclosos de les proves de llengua catalana de gener de 2020.  Trobareu tota la informació clicant al següent enllaç.

Leer más
Acreditación lingüística
Avui a la premsa
I. Balears 14 Dic, 2019
premsa

ANPE EXIGEIX UN NOU PACTE D'ESTABILITAT QUE CALENDARIZE LES OPOSICIONS Després de la Mesa sectorial celebrada aquest divendres, la majoria sindical representada per ANPE i STEI, hem exigit un nou pacte d'estabilitat pel professorat interí. Després de les notícies sobre les darreres sentències dels tribunals europeus, l'abús en la contractació d'interins, les convocatòries massives d'oposicions i la passivitat de l'administració davant aquesta situació, hem decidit plantejar la subscripció d'un pacte d'interins a mig-llarg termini, on l'experiència docent sigui la clau per donar continuïtat als funcionaris interins de la nostra comunitat.

Leer más
Notas de prensa Acción sindical
Mesa sectorial del 13 de desembre de 2019
I. Balears 13 Dic, 2019
reunion

RESUM DE LA MESA SECTORIAL DEL 13 DE DESEMBRE Avui divendres dia 13 de desembre, hem participat a la Mesa Sectorial amb el següent ordre del dia: Proposta de Resolució sobre la convocatòria d’interinitats curs 2020-21. Informació sobre el nombre de places per especialitat d’oposicions a cossos docents 2020.   

Leer más
Mesa Sectorial Acción sindical
Oposicions 2020
I. Balears 12 Dic, 2019
opos20

OPOSICIONS COSSOS DOCENTS 2020 Avui la Conselleria ha publicat el nombre de places per especialitats i cossos docents que s'oferiran a les properes oposicions. 

Leer más
Interinos Convocatoria
Avui a la premsa
I. Balears 11 Dic, 2019
premsa

ANPE I STEI DEMANEN UN NOU PACTE D'ESTABILITAT Ahir, dimarts 10 de desembre, la majoria sindical representada per ANPE i STEI vàrem registrar la necessitat de configurar un nou pacte d'estabilitat per al professorat interí. Després de les notícies sobre les darreres sentències dels tribunals europeus, l'abús en la contractació d'interins, les convocatòries massives d'oposicions i la passivitat de l'administració davant aquesta situació, hem decidit plantejar la subscripció d'un pacte d'interins a mig-llarg termini, on l'experiència docent sigui la clau per a donar continuïtat als funcionaris interins de la nostra comunitat.  

Leer más
Acción sindical Notas de prensa
Tràmits interins: Darrer dia per canviar disponibilitat i/o illes
I. Balears 09 Dic, 2019
78

ATENCIÓ INTERINS QUE FEIS SUBSTITUCIONS! Recordau que el tràmit d'ampliar opcions finalitza avui dia 9 de desembre. Aquest tràmit només permet ampliar illes i/o jornades, però no reduir illes i/o jornades ni modificar les funcions. També finalitza avui el canvi de disponibilitat pel 2on trimestre. Per realitzar els canvis podeu accedir al tràmit mitjançant el Portal del Docent Interí, a la pestanya d'utilitats.

Leer más
Interinos Adjudicaciones
Darrer tràmit d'adjudicacions setmanals del primer trimestre
I. Balears 06 Dic, 2019
adjudicacions

TRÀMIT D'ADJUDICACIONS SETMANALS DE PLACES: 39 PLACES DISPONIBLES! Aquest tràmit és important perquè és el darrer del trimestre. Estarà operatiu des del 5 al 9 de desembre a les 12h.

Leer más
Adjudicaciones Interinos
Publicada les notes dels cursos de novembre d'Anpe
I. Balears 05 Dic, 2019
notes

JA TENIU PENJADES LES NOTES DELS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA DEL MES DE NOVEMBRE! Recordau que és NECESSARI I OBLIGATORI fer l'enquesta dels cursos per poder tenir el certificat. Per veure les notes anau al següent enllaç o descarregar el document adjunt. QUALSEVOL PROBLEMA EN RELACIÓ A AQUESTA FORMACIÓ AVISAU ANPE MANACOR 600383592 O ENVIEU UN MAIL A FORMACIO@ANPEBALEARS.ES

Leer más
Formación
Manifest d'Anpe davant el darrer informe PISA
I. Balears 04 Dic, 2019
pisa

MANIFEST D'ANPE DAVANT EL DARRER INFORME PISA La darrera edició de la prova realitzada exclou a Espanya en Lectura i mostra el descens del nostre país en Ciències i Matemàtiques on Espanya no supera la mitjana de l'OCDE. Els alumnes espanyols han obtingut els pitjors resultats des que va arrencar la prova l'any 2000, amb 483 punts de mitjana en ciències, amb una mitjana de 481 punts en Matemàtiques, cinc menys que en l'última edició de 2015, quan es va aconseguir el millor resultat de la sèrie històrica. Aquestes dades situen a Espanya, en totes dues disciplines, per sota de la mitjana dels països de l'OCDE que és de 489 punts.

Leer más
Acción sindical Notas de prensa
Tràmit d'adjudicació setmanal d'interins
I. Balears 29 Nov, 2019
219-eleccion-3x3-cm

TRÀMIT D'ADJUDICACIONS SETMANALS DE PLACES ATENCIÓ INTERINS! AL TRÀMIT SETMANAL TENIU 54 PLACES! MOLTA SORT A TOTS!!! Us informam que el tràmit estarà operatiu des d’avui 29 de novembre fins dilluns 2 de desembre a les 12h. Per accedir al tràmit clicau a l'enllaç

Leer más
Adjudicaciones Interinos
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Volver